۱۳۹۰ مهر ۴, دوشنبه

زن ذلیلها، فرومایگانی که عملا،زن ستیزی میکنند + تصاویری که هرگز ندیده اید

چیزی به نام زن ذلیلی وجود ندارد. تحقیقات نشان داده است مردانی که وانمود به زن ذلیلی میکند ، معمولا بسیار بسیار پدر سوخته تر  و پلید کار تر از کسانی هستند که پشت و رویشان یکی است و به نظر عوام، زن ستیز تلقی میشوند. چنین افرادی علاوه بر تقویت صفت فرومایگی در مردان ، باعث گمراهی زنان در راستای خرد گرایی و رسیدن به عزت نفس والا در مسیر تکامل و تعالی روح میشوند.

، دیگر بر همگان اثبات شده که بدون وجود زنان هیچ مردی وجود نداشته و نمیتواند به تعالی روح و سعادت برسد. در واقع این هم نمونه ای از حکمت الهی است که زنان و مردان با احساسات متفاوتشان در عرصه های گوناگون زندگی ، کار ، ورزش و ... با هم روبرو شوند  و در اثر تلاقی همین احساسات ،برای و واکمشهایی که نسیت به هم نشان میدهند وادار به تغقل و تفکر شوند  و با تجلی شعور و خردمندیشان کم کم به خودشناسی و در مراحل بالاتر به خدا شناسی برسند .
human_horses_16-408x600



دیــــــــــــــــــــــــــــروز
در زمانهای دور و حتی نه چندان دور مبحث زن ذلیلی یک مبحث کاملاً بلوکه شده و غیر قابل باور و دور از دسترس بود
چون با وجود یک مرد با سبیلهای پر پشت و هیبت آن چنانی و جذبه زیاد هیچ زنی جرأت اظهار وجود که چه عرض کنم حتی اظهار نظر رو هم نداشت و . . .


امــــــــــــــــــــــــــــــــروز
این ماجرا ادامه داشت تا مسأله آزادی زنان در جامعه مطرح شد و مردان به بهانه مبحث فمینیست و باور کردن زنان رو به زن ذلیلی سوق داده شدند تا به امروز . . .

تا به امروز که مردان زیر سایه سنگین زنان خود روزگار می گذرانند . . .
البته اینو هم بگم که این پایان ماجرا نیست . . .

فــــــــــــــــــــــــــــردا


البته باز اینو اضافه کنم که عشق با زن ذلیلی زمین تا آسمون فرق میکنه
به تصویر زیر دقت کنید . . .


یکی از چیزهایی که در جامعه ما تعریف نامناسبی دارد واژه زن ذلیلی است. در واقع واژه ای است که نشان می دهد میزان نفوذ یک زن در تصمیمات مرد بسیار بیش از آن چیزی است که باید باشد و در واقع مرد عینا” تصمیمات همسرش را اجرا کند حتی اگر کاملا” برخلاف میل خودش باشد و عقلا” هم آن را صلاح نبیند. اما ریشه این زن ذلیلی چیست؟
ابتدا موضوع را روشن تر کنیم. اینکه یک فردی به همسر و کلا” خانواده اش توجه کند و یا اینکه برای دغدغه ها و افکار و اعتقادات طرف مقابل خود ارزش بالایی قایل باشد به عنوان زن دلیلی محسوب نمیشود. برای مثال اینکه مردی در هر روز زمانی به گفتگو و تصمیمگیری مشترک در زندگی خود با همسرش قایل شود زن ذلیلی نیست. بلکه ریشه زن ذلیلی به عدم داشتن رای مستقل در یک مرد بر میگردد.
برای مثال فرض کنید در یک مورد یک خانواده قصد دارند کادویی برای یک خانواده دیگر تهیه کنند و منطقی است که در حدی متعادل با درآمد خانواده تنظیم شود اما یک مرد زن دلیل به سرعت نظر همسر خود را ولو منطقی نباشد می پذیرد زیرا میخواهد او ناراحت نشود بدون انکه منطقی در پشت دیدگاه وی وجود داشته باشد.
یک مرد زن ذلیل الزاما” توجه زیادی به همسر خود نیز ندارد و ممکن است خیلی سرد و بی تفاوت هم باشند. در واقع در درازمدت یک مرد زن ذلیل عملارابطه خود را با همسرش کاملا” کمرنگ میکند و فقط این رابطه را محدود به درخواستهای بیان شده همسرش محدود می کند.
اما ریشه این موضوع در کجاست؟
معمولا” ریشه زن ذلیلی در شروع رابطه افراد برمیگردد. اگر به هر دلیلی مردی دارای این تصور باشد (چه واقعا” چه به طور خیالی) که همسرش بسیار سرتر از خودش است عملا” سعی خواهد کرد به هر قیمتی این رابطه را پر رنگتر کند. ابراز علاقه مکرر و بی حساب و کتاب مانند پیامک مکرر در طول روز، اظهار علاقه از منظر عجز و ناتوانی و رفتارهای مشابه در آینده موجب رفتارهایی میشود که نامش همان زن ذلیلی است.
باید دقت کرد که معمولا” مرد زن ذلیل در درازمدت پدری خواهد بود که فرزندسالاری را پذیرا خواهد شد. زیرا به سرعت این را به دیگران میفهماند که راه رسیدن به خواسته ها بی توجهی و بی محلی به مرد زن ذلیل و پدر فرزندسالار است. البته نباید فراموش کرد که منظور این بحث بی توجهی به خانواده و فرزندان و همسر نیست. بلکه علامت مشخصه مرد زن ذلیل تسلیم شدن در برابر تصمیماتی است که کاملا” غیر منطقی است.



این هم یک شعر واسه حسن ختام این مطلب . . .


human_horses_06-383x600
human_horses_07
human_horses_08
human_horses_11
human_horses_12-408x600
human_horses_13
human_horses_14
human_horses_15

۱۳۹۰ مهر ۳, یکشنبه

اصــل 10-90 و تاثیرات مهم آن در زندگی فردی و اجتمـاعی+ ویـدئــو

نحوه واکنش شما به شرایط و وضعیت‌هایى که در زندگى برایتان پیش مى‌آید، زندگى شما را تغییر خواهد داد. ١٠٪ از زندگى ما را اتفاقاتى که خودمان نقشى در پیش آمدنشان نداریم تشکیل مى‌دهد و ٩٠٪ بقیه بستگى به چگونگى واکنش ما به آن اتفاقات دارد...................
 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8H0usZe59GqbLkENwwm0wKBmcJqibFNe4HuDp3oAwEcIU2EVaPoApS1GS1cHikP9u760SHf0R3XT0vgbEDeGFDb1Mrzkwsw6tsQ2wzYaKuFk4wANbxG2hFkxS-vbRQS5Xr_rsg7jnXe9W/s1600/ep_rachel_cosgrove_90-10.png
نحوه واکنش شما به شرایط و وضعیت‌هایى که در زندگى برایتان پیش مى‌آید، زندگى شما را تغییر خواهد داد.
١٠
٪ از زندگى ما را اتفاقاتى که خودمان نقشى در پیش آمدنشان نداریم تشکیل مى‌دهد و ٩٠٪ بقیه بستگى به چگونگى واکنش ما به آن اتفاقات دارد.

به عبارت دیگر، ما کنترلى بر روى ١٠٪ از اتفاقاتى که برایمان روى مى‌دهد نداریم. مثلاً هواپیما دیر مى‌رسد و برنامه‌هاى پیش‌بینى شده ما به هم مى‌خورد و یا یک راننده بى‌احتیاط ممکن است با ما تصادف کند. ما روى این ١٠٪ کنترلى نمى‌توانیم داشته باشیم. امّا قضیه در مورد ٩٠٪ بقیه متفاوت است. آن ٩٠٪ را خودمان تعیین مى‌کنیم.
چگونه؟.... با واکنش‌هایمان.
مثال زیر موضوع را بهتر روشن مى‌سازد:شما در کنارهمسر و دختر کوچکتان در حال صبحانه خوردن هستید. دخترتان دستش به فنجان چاى مى‌خورد و چاى بر روى پیراهن تمیزى که براى رفتن به اداره پوشیده‌اید مى‌ریزد. شما کنترلى بر روى این اتفاقى که افتاده است نداشتید.
امّا آنچه از این به بعد اتفاق مى‌افتد را واکنش شما به این حادثه تعیین مى‌کند.
سناریوى اول
شما بر سر دختر کوچکتان داد مى‌زنید و او را به خاطر کارى که کرده است دعوا مى‌کنید. او به گریه مى‌افتد. بعد رو به همسرتان مى‌کنید و از او به خاطر قرار دادن فنجان، نزدیک لبه میز انتقاد مى‌کنید. سپس بگومگوى کوتاهى با همسرتان در مى‌گیرد. بعد با عجله به اتاق خواب مى‌روید و پیراهنتان را عوض مى‌کنید. دوباره به آشپزخانه بر مى‌گردید و متوجه مى‌شوید دخترتان قهر کرده و صبحانه‌اش را تمام نکرده و براى مدرسه رفتن آماده نشده است. در نتیجه سرویس مدرسه را از دست داده است. همسرتان باید فوراً آماده رفتن به سر کارش شود. بنابراین باید خودتان دخترتان را به مدرسه برسانید. چون خودتان هم دیرتان شده است با سرعت غیرمجاز رانندگى مى‌کنید و سرانجام با ١۵ دقیقه تأخیر و دریافت یک برگ جریمه ١۴ هزار تومانى به مدرسه دخترتان مى‌رسید. دخترتان با عجله از ماشین پیاده مى‌شود و بدون خداحافظى به سوى ساختمان مدرسه مى‌دود. بعد شما به سوى اداره حرکت مى‌کنید و با ٢٠ دقیقه تأخیر به اداره مى‌رسید و متوجه مى‌شوید که یادتان رفته کیف‌تان را همراه بیاورید. روزتان با ناراحتى و عصبانیت شروع شده و در ادامه هم بد و بدتر مى‌شود. شما براى تمام شدن ساعت کار و بازگشت به خانه لحظه‌شمارى مى‌کنید.
هنگامى که به خانه بازگشتید، همچنان رابطه‌تان با همسر و دخترتان سرد است.
چرا؟ ......... به دلیل واکنشى که صبح نشان دادید.
سوال: چرا روز بدى داشتید؟
جواب:
الف) علتش چاى بود.
ب) علتش دخترتان بود.
پ) علتش جریمه شدن توسط پلیس بود.
ت) علتش خودتان بودید.
جواب درست گزینه «ت» است.
شما کنترلى بر ریختن چاى روى پیراهنتان نداشتید. امّا واکنشى که در آن ۵ ثانیه نشان دادید علّت خراب شدن روزتان بود.
بیائید با هم سناریوى دیگرى را هم در نظر بگیریم.
سناریوى دوم
چاى روى پیراهن شما مى‌ریزد. دخترتان شروع به گریه کردن مى‌کند. شما به آرامى به او مى‌گویید: «اشکالى ندارد عزیزم. باید دفعه دیگه بیشتر مواظب باشى.» با سرعت به اتاق خواب مى‌روید پیراهنتان را عوض مى‌کنید و کیف‌تان را بر مى‌دارید به آشپزخانه بر مى‌گردید و از پنجره دخترتان را مى‌بینید که به سمت سرویس مدرسه‌اش مى‌رود. او بر مى‌گردد و برایتان دست تکان مى‌دهد و با شما خداحافظى مى‌کند. شما هم به سمت اداره حرکت مى‌کنید و ۵ دقیقه زودتر به سرکار مى‌رسید و با همکارانتان به احوالپرسى و شوخى مى‌پردازید.
تفاوت را متوجه شدید؟
دو سناریوى مختلف که هر دو یک جور شروع شدند ولى پایان متفاوتى داشتند.
چرا؟
به دلیل چگونگى واکنش شما.
شما واقعاً روى ١٠٪ از اتفاقاتى که برایتان مى‌افتد کنترلى ندارید. ولى ٩٠٪ بقیه را واکنش شما تعیین مى‌کند.
در اینجا راه‌هایى براى اجراى اصل ١٠-٩٠ پیشنهاد مى‌کنیم.
اگر کسى نکته‌اى منفى درباره شما گفت، مثل اسفنج نباشید! اجازه دهید این حمله مثل آبى که بر روى شیشه ریخته مى‌شود دفع گردد. نگذارید حرف‌هاى منفى بر روى شما تأثیر بگذارند.
به حوادثى که برایتان پیش مى‌آید، واکنش مناسب نشان دهید. یک واکنش غلط مى‌تواند به از دست دادن یک دوست، اخراج شدن از محل کار، تحت فشار استرس قرار گرفتن و ... بیانجامد. اگر ماشینى جلوى ماشین شما پیچید چگونه واکنش نشان مى‌دهید؟ آرامشتان را از دست مى‌دهید؟ فشار خونتان بالا مى‌رود؟ با او دعوا مى‌کنید؟ ناسزا مى‌گوئید؟ بوق مى‌زنید؟ .... آیا اگر چند ثانیه دیرتر به مقصد برسید آسمان به زمین مى‌آید؟ پس چرا اجازه مى‌دهید حرکت اشتباه یک راننده تمام روزتان را خراب کند.
اگر هواپیما تأخیر دارد و شما به کارتان نمى‌رسید چرا بیخود با پرسنل فرودگاه بحث مى‌کنید؟ آن‌ها که کنترلى روى این مساله ندارند. از وقتى که به دست آورده‌اید براى مطالعه، آشنا شدن با مسافران دیگر و ... استفاده کنید. استرس تنها کارها را خراب‌تر مى‌کند.
اصل ١٠-٩٠ را همیشه به یاد داشته باشید و بیخود عصبانى نشوید. آن را به کار ببندید و نتایجش را ببینید. امتحانش مجانى است. تنها عده کمى این اصل را به کار مى‌بندند. به کار بستن این اصل مى‌تواند زندگى شما را تغییر دهد!

۱۳۹۰ شهریور ۲۸, دوشنبه

جشنواره ای از آخرین اخبار قتل،جنایت،آدمربایی،دزدی،تجاوز،بی ناموسی،دریوزگی توحش و ذلت در ایران و ابوعطا خواندن قورباغه های روشنفکرش




پشت کردن برحقيقت،حتي زسوي حق شناسان پس تا به کي؟!
حقيقت را لگدمال ، فردا به دنبالــــش دويـــدن پس تا به کي؟!
رنج و آزار رفیقــان ، خصــــم را دلشــاد کردن پس تا به کي ؟!
از تکبر ادعاي سروري، ملتی را گمــراه کردن پس تا به کي ؟!
عقل و منطق را فراموش،دم به دم ابله پرستی پس تا به کي ؟!
از براي حرص ابله ،خلق مظلوم را قربان نمودن پس تا به کي ؟!
درد و درمان را ندانـی، خود را به دانائـی زنی پس تا به کی؟!
درد و درمان هم بدانی،خود را به نادانی زنی پس تا به کی؟!
غــارت دار و ندار ملتــی، درشب و در روز روشــن پس تا به کی ؟!
ناسپاسی ،بی رگــی، بی ریشـــگی، گــو بدانم پس تا به کی ؟!
Marshal.Rainbow
دوشنبه 28 شهریور 1390



 ماتنوهای کوتاه؛ ‌سلیقه مشتریان یا دست‌های پشت پرده؟! + تصاویر
 آیا لازم است پای اکبر ابدی قطع شود؟
 قطع پای نوجوان روزه دار
 قاتل داداشی در اولین جلسه دادگاه چه گفت؟
 اخراج يک زن از شرکت به جرم حجاب + عکس
 بی حجابی دختران‌ دانشجو درملأ عام+عکس
 دخترانی که قربانی فوتبال شدند
 شوهرم می خواهد برقصم ، اما بلد نیستم ..
 گزارشی تکان دهنده از تجاوز جنسی به صدها زن جلو چشم خانواده‌هایشان!
 وقتی چاوز به خاطر شکیرا شب را بیدار می ماند +تصویر
 
 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ