۱۳۹۰ مرداد ۲۹, شنبه

فيس بوک عامل يک پنجم طلاقها درآمريکا - بچه درس خوانها دورش را خط کشيده اند!

کار دنیا رو ببین تورو به خدا . (بعدش هم عاقبت مارو باش ) خودمونو مسخره میکردیم. غافل از اینکه  در سایر نقاط  دنیا هم  ،عقب مانده های ذهنی و عقده ای های عشقی و عاطفی ، مانع پیشرفت جامعه  بوده و هســـتند.همان کسانیکه ، به دلیل کم ظرفیتی و خود خواهی  خودشان ، در عرصه های محتلف دنیای مدرن ، دچار مشکلات اساسی میشوند و و رفته رفته ، حکومتها را وادار به محدود کردن حوزه  های  مختلف علم و فن آوری  مدرن دنیا، برای همه مردم جوامع میکنند
. 
فيس بوک عامل يک پنجم طلاقها درآمريکا/ شبکه‌اي براي کشف خيانت زناشويي نتايج بررسي ها نشان مي دهد که شبکه اجتماعي اينترنتي "فيس بوک" نه تنها عاملي براي تنش در روابط خانوادگي در آمريکا است، بلکه يک پنجم طلاقها در اين کشور به نوعي با اين شبکه مرتبط است. به گزارش بخش خبر شبکه فن آوري اطلاعات ايران از مهر، "آلن مانتل" وکيل متخصص در امور طلاق در نيويورک با اشاره به نتايج بررسي هاي اخير اظهار داشت: گوگل، فيس بوک، ماي اسپيس و توييتر اثبات خيانت شريک زندگي را آسان کرده است. مانتل که در دانشگاههاي آمريکا نيز تدريس مي کند، در ادامه اظهار داشت: البته اين پايگاههاي الکترونيکي را نمي توان مسبب تغيير ميانگين طلاقها دانست. وي افزود: خيانت همواره وجود داشته، اما اين شبکه ها و پايگاههاي الکترونيک کشف خيانت را آسان کرده اند. خاطر نشان مي شود از ظهور شبکه هاي اجتماعي در دنياي اينترنت همچون فيس بوک يک دهه نگذشته است، اما همچنان درباره سودمندي و يا آسيب هاي آن بحث و جدلهاي فراواني وجود دارد. چندي پيش يک زن آمريکايي در ايالت فلوريدا اعتراف کرد در زماني که در حال بازي در فيس بوک بوده از گريه هاي پسرش کلافه شده و وي را بشدت تکان مي دهد که اين مسئله باعث مرگ وي شد.   


 بچه درس خوانها دور فيس بوک را خط کشيده اند!
تحقيقي اخيرا منتشر شده است که نشان مي دهد آن دسته افرادي که از حين کار از وب سايت اجتماعي استفاده مي کنند حتي اگر صفحه فقط در کنار بقيه صفحات در زمينه فقط باز باشد، در نتايج امتحانات خود را با يک کاهش 20 درصدي روبه رويند.
به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران از Ciol، بر اساس اين تحقيقات دانش آموزان و دانشجوياني که در حين مطالعه و تحقيق از وب سايت شبکه اجتماعي فيس بوک استفاده مي کنند، نمرات درسي پايين تري را نسبت به سايرين بدست مي آورند. بر اساس اين تحقيق، محققان در واقع نقطه ضعفي را در اين نظريه که ذهن افراد جوان بهتر از پس چندين کار به طور همزمان برمي آيد، پيدا کردند. اين تحقيق بر روي 219 دانشجوي 19 تا 57 ساله يکي از دانشگاه هاي آمريکا انجام شد.
در بين اين افراد کاربران فيس بوک، از تقسيم بندي صفر تا چهار امتياز، نمره متوسط 3.06 را در ارزيابي تحصيلي بدست آوردند در حاليکه نمره ميانگين افراد ديگر 3.82 بود، که اينها افرادي بودند که زمان بيشتري را به مطالعه اختصاص داده بودند.
سه چهارم کاربران فيس بوک اظهار داشتند که آنها حتي تصور نمي کردند که گذراندن زمان در وب سايتهاي اجتماعي چنين آثار مخربي را بر تحصيلات دانشگاهي آنها خواهد داشت
.



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر